Lekstuga och höst i luften.

Efter några svalare dagar så kryper lusten på att ta tag i lite smågrejer här hemma igen. Lekstugan har börjat få samma färg som resten av byggnaderna. Lite pill med att byta några ruttna brädor och en omgång målarfärg så är den som ny. Snart är det dags för inskolning på nytt dagis och mamman i familjen har börjat jobba igen. Så nu har det långlånga sommarlovet tydligen börjat lida mot sitt slut. Vi har fortfarande en hel del staket att sätta upp och någon som vill ta sig an att bygga vårat uterum innan vintern kommer vore verkligen önskvärt. Vi håller tummarna för att det ska lösa sig och att vi hittar någon snart. Vi håller iaf på att få upp utelampor på fasaden som kommer vara guld värt under vinterns mörka kvällar och nätter. Taket har snart blivit rengjort från all mossa och ser tusen gånger bättre ut. Skönt också att se att det är i ett så bra skick som det är i. Ja, det finns att göra. Men så är det väl alltid med hus.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.