Sommar och sol.

Sommaren har iår dragit iväg med stormsteg. Det tog mycket längre tid än vi trott att kitta och måla fönster och vädret har ju som bekant varit varmt, varmt, varmt! Det tar på energin. Hjortarna har kommit förbi med jämna mellanrum och tagit för sig av det buffébord våra planteringar var. Nu finns inte mycket kvar. Vi har iaf nästan klarat allt vi satt upp som mål att göra iår. Plus att vi byggt en trädkoja och börjat sätta upp staket runt huset. Inte många veckor på semestern kvar nu så det gäller att njuta lite också. Det ser ut att bli regn idag! Woho!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.