Måla hus.

Tiden går och vädret har verkligen varit på sådant humör att vi kunnat göra mycket utomhus redan nu. Vi har byggt en ny altan och en portal/pergola samt gjort ett nytt land. Humlen växer så det knakar. Det gör mycket utav växterna just nu och snart blommar potatisen. Framsidan på stora huset är färdigmålat och ena kortsidan är klar. Våran ”kjol” runt huset blev riktigt bra och gör så man inte ser plintgrunden. Nu håller vi på att måla baksidan av huset och där ska vi också täcka för med plank så småningom. Fönsterna ska kittas om och målas . Ja det finns en del att göra. Vi har beställt en pergola till ena altanen så man kan sitta ute och äta trots att solen ligger på. På andra delen ska vi införskaffa tre solsängar. men blir nog till semestern 🙂

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.