Vinter,vinter,vinter..

Vintern fortsätter. Det är kallt och det drar i huset. Vi måste tilläggsisolera. Det är väl det vi har lärt oss den här vintern. Att vi måste isolera. När tempen ute visar -16 grader så betyder det att våran luftvärmepump inte orkar mer. Tur vi kan elda. Bilarna har naturligtvis krånglat också. Tur att P hade sportlov och var hemma så att T kunde ta hennes bil att åka till jobbet, När den inte ville starta. Men så gick fönstret på bildörren sönder på Ps bil när hon snabbt skulle försöka fixa bilens backspegel som blivit intryckt då hon försökte ta sig förbi en timmerbil. Det har varit snörök på motorvägen. Plogbilar att vänta på. Insnöade avfarter på motorvägen. Bilar som åkt av vägen. Bilar som stått i vägen. Bilar som inte kan komma fram och fan och hans moster.
Vi har iaf fixat element till vårt sovrum. Så nu sover vi varmt. Sonens rum är klart förutom några lister. En härlig blandning av stilar, tapeter och smaker. Men det är ju ett barnrum så det kan man väl få göra? Sonen som är trött på allt renoverande är nöjd vilket som. Nu längtar vi efter vår. Tur att dagarna blir längre och ljusare. Men iom att det snöar varje dag så känns det långt bort. Veden börjar ta slut så till nästa år så får vi bunkra upp med mer. Ja, summa summarum så har vi iaf lärt oss massor under det här året. Det är ju något positivt.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.