Nytt rum. Nya utmaningar.

Nu har vi påbörjat sonens rum. Taket ska slipas och väggar ska få ny tapet.( Såå skönt när den gamla tapeten släppte så himla lätt!) Vi hoppar på den här utmaningen med liv och lust. Ska bli såååå himla roligt! Plus att det är sista rummet vi ”måste” renovera. Sen vill vi göra om vårat sovrum, men det blir ett projekt till nästa vinter. Vi får se vad det blir för tapeter som vi bestämmer oss för i slutändan, men det önskas just nu en rymdtapet. Vi får se vart vi landar. Just nu är allt en enda röra då vi vår vana trogen måste börja liite innan vi fått ut alla möbler.. 😉

dav
dav

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.