Vi fortsätter med hobbyrummet.

Lilla hallen är klar. Det gick på ett kick. Det vore konstigt annars med ett så litet rum. Skönt att ett projekt var så enkelt. Vi älskar tapeten som vi valde och ibland undrar vi om vi inte skulle haft den i något större rum. Men det finns så mycket fina tapeter och alldeles för några rum att tapetsera. 😉 Vi har fortsatt att göra klart hobbyrummet. Fått upp hyllor på väggarna som fyllts på med mer och mer böcker och tavlor som fått ta plats på väggarna. Allt onödigt måste ut ifrån barnrummet för att vi ska kunna börja renovera där. Vi har använt det som avställningsplats under hela året vi renoverat här. För varje rum vi renoverat så har vi flyttat in grejer dit. Så nu är det verkligen dags för sonen att få sitt rum på heltid. Stackars barn som fått stå ut med detta. Det ska bli skönt att flytta in alla leksaker dit på heltid.

dav
dav

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.