Gott nytt år!

Nytt år och nya möjligheter. Vi har rivit ut gamla badrummet och gör nu om den delen till en stor hall/hobbyrum. Det kommer bli kanon! Vi hittade en häftig tapet som gör hallen roligare och listerna som vi satte upp var i cellplast. Vad bra uppfinning för oss som har sneda och vina hus. De är ju lite böjliga så att de kan justeras efter hur tak och väggar ser ut. Sedan ska vi måla golvet i en lite mörkare grå nyans för att väga upp det mycket ljusa rummet. Tanken är att vi ska ha ett avlångt bord härinne med plats för dator och symaskin och sen hyllor för modellbilar och böcker. Gott nytt år. Nu tar vi 2018 med storm! 😀

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.