Jultider

Det lackar mot jul och vi har mest hållit på att julpyssla. Den här hösten har flugit fram. Ja, hela året har gått i raketfart och snart har vi bott här ett år. Det är mycket som har hänt under året som gått och det finns inget som tyder på att nästa år kommer gå långsammare. Vi har mycket kvar att göra, men många av de stora projekten har bockats av och nu återstår inte såå många stora och omfattande projekt. Det känns bra att det är så. För då kan man lägga tid på detaljer. Känns inte som om vi kommit tillrätta, eller möblerat ett rum klart än. Det är sånt man kan göra när vi landat helt. Och det har vi inte gjort riktigt än när vi renoverat vartenda kvadratcentimeter på de här husen. Barnrummet är det sista rummet som ska fixas i ordning och sen det och det och det.. Haha. Det är tur att vi har tiden på oss.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.