Badrum.

Badrummet har nu kommit in på den sista fasen och nu är det bara rörmokare och kommunen som ska gör sitt så kan vi äntligen slippa separetten. Vilken resa. Man kan lugnt säga att det tagit på krafterna. Om man ska tro att allt går smärtfritt vid en renovering så har man fel. Det händer saker. Saker som man inte kunnat räkna med eller föreställa sig. Men nu är det snart klart och ingen kunde vara gladare än vi. Vi som varit helt slut och funderat på flytt känner oss nu redo att gå vidare med andra renoveringar på huset. Men först en paus. För att få vila lite. dav

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.