Badrum badrum badrum…

Vi håller på att bygga ett nytt badrum. Och med nytt menar vi helt nytt. Rör, avlopp, vatten etc. Allt ska dras om och fixas så det blir ett fungerande badrum. Det tar TID.. och vi som hatar när saker drar ut på tiden får snällt stå bredvid och låta saker ha sin gång. Egentligen skulle vi vilja ha allt gjort igår och inte vara klart om en månad. Vi är inne i en fas där allt känns jobbigt med att ha ett renoveringsobjekt till hus. Jag antar att det är så alla som håller på och renoverar känner ibland. Allt känns tungrott och svårt och vart man än vänder sig finns det saker man måste göra.. Jag antar att det första romantiska skimret har lagt sig lite. Och snart har vi haft huset i ett år. Herregud vart tog tiden vägen??? Men vi är iaf på god väg nu och ser ljuset i tunneln. Så nästa gång vi skriver så är nog också humöret bättre och badrummet kanske klart. 🙂 2017-10-12 19.06.07

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.