Besök. :)

Semestern är slut och vi har så smått börjat vänja oss vid tanken på att vi måste gå och jobba varje dag igen. Det är rätt skönt också att komma in i rutiner igen. Och hösten har börjat knacka på dörren. Härligt! 🙂 Vi har blivit med kanin. En belgisk jätte som heter Pelle och är världens mysigaste. ❤ Och vi har börjat riva det som ska bli vårat badrum. Nu hoppas vi på en vettig offert som vi kan godkänna och att det sedan drar igång. Längtar efter en spoltoalett!! Det trodde vi aldrig att vi skulle behöva längta efter. Något sådant självklart. Men efter 7 månader med separett är det som att vinna högsta vinsten. Haha. Vi har också fått besök. Av de första ägarna till marken. De flyttade hit gammel-stugan och byggde "stora" huset. Så himla roligt! De tog med bilder från när de flyttade hit gammale-stugan och byggde stora huset och så har de berättat en massa om huset och omgivningarna. Jättekul att få reda på.:)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.