Torka och semester.

Här har det varit torrt väldigt länge nu. Vi har fått vattna alla växter vi har fr att de inte ska dö i torkan. Vi är jättenöjda med trädfällningen vi gjorde men det innebär också att det inte finns något som skuggar vare sig den gräsmatta vi försöker få till. Eller de växter som vi försöker få att trivas. Om det inte är hjortar som äter upp dem så är det torkan som försöker ta kål på dem. 😛 Nu är det inte många veckor kvar på semestern. Sonen ska börja på sin förskola i Norsholm och vi ska åka till våra jobb som vanligt. Det är int eutan en viss ångest när vi varit hemma så mycket. Det gäller att krama ur det sista av dessa dagar och njuta sålänge det går.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.