Helikoptertur.

Idag flög vi helikopter! 5 minuter och 300 spänn per skalle, men vilken syn! Jag fick peka ut var vi bodde och så flög vi över vårt hus. Det såg så fint ut med det stora däcket och.. den fina tomten.. Haha. Det är något vi måste ta tag i nästa år. Trädgården. Men var sak har sin tid. Vi åkte över Roxen och såg föreningens badplats och Sjöängsbadet. Det är verkligen en ynnest att få bo såhär. När solen och värmen lägger sig som ett täcke på de stora ekarna. Och hjortarna, som nu har fått tillbaka sina jättehorn, går och betar på ängarna kring Grensholm. Det är så man får nypa sig ibland.
Snart drar bygget av badrummet igång och vi har latat till oss en aning. Det kan vi unna oss såhär några veckor kvar av semestern.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.