Altanbygge, vatten och husmusen.

Vi är sååå nöjda med altanen. Men vilket jobb det blev. Klart mycket mer än vi räknat med. Å andra sidan har vi lärt oss vikten av att ha rätt utrustning så man inte står och handsågar varenda planka och att ingen planka är den andra lik. Det har varit kul. Men nu har vi nog renoverat så mycket att vi känner oss totalt mätta på detta ett tag.. (läs, någon dag..) Det blir att ta in på hotellrum och få en paus ifrån huset. Dessutom har vattnet strulat. Först trodde vi att det kunde vara vattenbrist iom värmen som varit, men när grannen använde vattenspridaren för att vattna gräset så anade vi att det var något mer. Antingen hydroforen eller backventilen i brunnen. Så nu väntar vi på att rörmokaren ska dyka upp. Det är när sånt här händer som man inser hur beroende man är utav vatten. Vi har inte kunnat tvätt, diska eller duscha ordentligt. Dessutom har vi en liten mus som flyttat in här hemma. Den kommer om natten och äter glatt från råttfällor fyllda till brädden med godsaker såsom ostbågar och jordnötter. Och inte en jävla fälla har slagit igen! Vi göder den lille skiten. Den måste tro att den hamnat i paradiset.:P
Kanske har det bidragit till att vi är trötta. Så nu blir det minisemester och inköp av nya kläder då de gamla är skitiga. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta.

dav
dav

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.