Högsommar.

Solen värmer och dagarna går fort nu. Vattnet är varmt. Blommorna blommar och det känns verkligen att vi har semester. Härligt! Dessutom är målningen av lilla huset snart klart. Vi är i princip klara med trädäcket framför huset. Så nu ser det inbjudande ut att komma hem igen. Vi har fått hem grus som vi har börjat grusa uppfarten med och plattor till att stadga upp trädäck och byggas murar med har kånkats hem. Det händer en hel del här hemma. Ändå har vi hunnit umgås med familj och vänner. Bada och sola lite. (Solbränna får man ju på köpet när man jobbar utomhus. 😉 )Livet känns ändå allmänt bra. Önskar sommaren aldrig tog slut. ❤

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.