Regn.

Jag har inget emot regnet i sig. Det kan vara mysigt att sitta under verandataket och höra hur det droppar från ovan. Det är också bra för marken och grundvattennivån att det regnar. Och mina växter. Så slipper jag vattna dem.. 😉 Men det ruckar en del på våra planer. Det blir inte direkt något målat i regn. Men var sak har väl sin tid antar jag. Min tid är att sitta stilla under en filt och dricka te. Iaf en liiiten stund till.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.