Sommarlov.

Igår började sommarlovet. Det betyder att vi får hem ett förråd, att vi ska måla klart lilla huset och att trädäcket ska byggas ut och få nytt golv. Det gamla var så ruttet så vi gick igenom när vi klev på det. Förrådet fixar några snickare åt oss och sätter upp på vår tomt. Det blir kanon med lite insynsskydd från grannen (nu när vi fällt så många träd så de ser rakt in hos oss) och någonstans vi kan lägga alla förrådsgrejer så att vi kan påbörja något slags badrum. Dels måste vi få in tvättmaskinen för vintern och sedan måste väl en spoltoalett så småningom installeras. Påtal om det så ändrade sig kommunen och nu har vi ”bara” en bostadsenhet på tomten och behöver ”bara” betala 276 100 kr för avloppet och vattnet.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.