Sommar?

Sedan vi skrev sist har det hänt en hel del. Av/Va är färdiggrävt nu och vi väntar på att kunna koppla in oss. Vi fick dock en smärre chock när räkningen kom från Norrköpings kommun och det var 80 000 kr mer än vad det var sagt från början. Så nu måste vi bråka om det. Utöver allt annat som måste göras. Men vi har iaf fällt en massa träd på tomten. Ca 40 st för att vara mer exakt. Vilken skillnad det blev på ljuset inne i husen och på tomten. 🙂 Vi har också börjat måla om. Taket på lilla huset är nu klart. Och ena sidan på huset har vi precis målat klart sånär som på fönstren. T har suttit uppe på taket på det stora huset och rensat bort allt skräp. Och sedan målat om både skorsten och plåtar runt om. Sådan skillnad det blev! Nu har de mesta utav blommorna fått flytta ut och min fina solroser har tyvärr blivit påhälsade av hjorten.. Trodde nog vi skulle vara immuna. Ack så fel jag hade.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.