Winter is coming.

Påsken började med snökaos. Stackars sommargäster som sett framemot en långhelg i sommarstugan med vackert vårväder. Tjii fick dem. Vi eldade i Big Berta och tog bara en kort promenad till brevlådan sen höll vi oss inne mest hela dagen. Inte ens hunden ville gå ut i onödan. Vilket iof inte säger så mycket då hon fryser av två droppar regn.. Sovrummet blev iaf klart. Vilket känns skönt att ha gjort innan sommaren. Då kan vi koncentrera oss på fasader och tak på det lilla huset. Nu hoppas vi vintern smälter bort fort och att våren kommer tillbaka. Glad påsk!

 

2017-04-15 09.07.14

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.