Vår

Nu har våren långsamt börjat komma till oss härute vid Roxen. Flyttfåglarna har börjat återvända från sin vintersemester och vi har målat klart inne i huset och börjar längta ut. Vi har hittat påskliljor och krokus i rabatterna. En lekstuga har fått flytta hit tillsammans med en rutschkana. Båda är i behov av renovering, men våran 4-åring älskar dem redan. Ute på gatan gräver de fortfarande för VA. Det dånar i huset så rutorna skallrar när de spränger bort berget som ligger i vägen för ledningsdragningen. Samtidigt kliar det i fingrarna över att sätta igång med sovrummet. Det är mycket man vill, men så lite tid och inte tillräckligt med pengar. Långsamt rör vi oss iaf mot våra mål. Precis som våren. Visst gör det ont när knoppar brister..

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.