Målning och barn..

Vi håller på och målar. Nästan hela insidan på det ”stora” huset. Man skulle kunna säga att vi är så där lagom trötta på det. Kvällar och helger vigs till att måla. Vid sidan av att underhålla våran 4-åring. Jag undrar hur andra som renoverar sina hus gör med sina barn under tiden? Läser ändå en del bloggar. Följer folk på instagram. Men inte ett ord sägs om detta. Kanske har man snälla far/mor-föräldrar? Eller Tvn som barnvakt? Kanske läser jag fel/inte tillräckligt många bloggar för att se vad de har för lösningar bara. Det är ett evigt trixande med att få till det. Ibland ”hjälper” han till. Ibland sitter han vid Tvn. Ibland underhåller en utav oss honom medan den andra målar.. Jag antar att det är precis så vanliga människor gör?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.