Att bli med hus.

Den 30/12-16 blev vi med hus. Det är ett fritidshus som nu ska förvandlas till ett åretruntboende. Första gången vi såg huset visste vi att vi ville ha det. Vi hade varit på visning och gick ner till sjön som var alldeles spegelblank och jag sa till T; Jag vill så gärna bo här. Då svarade han; Ja, men då köper vi det. Och så blev det. Efter 2 års letande var vi med hus. Så konstig känsla att helt plötsligt faktiskt inte bli varken överbjudna eller något annat som kunde sätta käppar i hjulen. En hel månad flyttade vi alla våra grejer från ett radhus på 105 kvm med två badrum och tvättrum till två hus, 63 respektive 41 kvm, med separett i ena huset och köket och sovrummet i andra. Galet eller början på en dröm.. 😉

En kommentar

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.